Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eurodac
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Linie imbuteliere lichide plate 500 - 2500 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Linia EDA 2500 este destinata imbutelierii cuprinse intre 500-2500 ml si poate fi utilizata in industria alimentara, farmaceutica, cosmetica si alte industrii, avand un ciclu de lucru complet automat.

Este o linie compacta alcatuita din 3 statii principale de lucru: umplere, capuire si etichetare.Are posibilitatea sa dozeze o gama variata de lichide cu diverse vascozitati in recipiente din PET, PP, sticla etc

Optional se poate adauga statie de alimentare recipiente si masina de baxat.

Umplerea se realizeaza intre 4 si 12 valve de dozare, in functie de productivitatea dorita, folosindu-se principiul volumetric de dozat pentru asigurarea preciziei.

Interfata persoana-masina se face prin programul de control PLC. Acesta integreaza masina foto-electric si pneumatic ca un intreg, viteza de productie este mare, precizia de masurare este la fel mare, timpul de umplere mic.
Statia de dozare are prevazut cu sistem anti-drop si anti-foam.

Operatia de capuire se realizeaza cu ajutorul unui mecanism rotativ indexor, capacele fiind urcate in buncarul vibrator de aranjare cu ajutorul unui conveior, de unde sunt ghidate catre sistemul de preluare.

Etichetarea se realizeaza cu eticheta autoadeziva si se poate face de jur imprejur sau pe doua fete, functie de aplicatie.
Pentru inscriptionare LOT si DATA sistemul poate fi prevazut fie cu o imprimanta cu transfer termic direct pe eticheta sau cu o imprimanta inkjet.

Tot sasiul este executat din otel inox pentru o buna igienizare si prevazuta cu protectii plexiglas.Toate piesele aflate in miscare sunt prevazute senzori si sisteme de siguranta asigurand protectia operatorilor.

Caracteristici tehnice
Volum de umplere [ml] 500 si 2500
Capete dozare [buc.] 4-12
Precizia masuratorii [%] 0.5-1
Viteza [recipiente/ora] 1000-2000

Optionale
Piese interschimbabile pentru functionarea pe diverse volume
Conveior pneumatic alimentare recipiente
Statie acumulare
Statie grupare

Compatibilitate echipamente
La linia EDA 2500 se pot adauga urmatoarele echipamente produse si comercializate de EuroDac Automation:
Masina de suflat preforme (automata sau semiautomata)
Masina pentru sigilare prin inductie
Masina de etichetare sleeve
Masina de baxat
Infoliator paleti
Din Gura in Gura